Βάνα Μπάρμπα – Χρήστος Μάστορας (NDP Photos)

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα σχολίασε πρόσφατα την απόφαση του Χρήστου Μάστορα να υποδυθεί τον εμβληματικό Στέλιο Καζαντζίδη σε βιογραφική ταινία. Αν και αναγνωρίζει την καλή προσωπικότητα του τραγουδιστή και τον θεωρεί συμπαθητικό, εξέφρασε την αμφιβολία της σχετικά με την ικανότητά του να ενσαρκώσει έναν τόσο εμβληματικό καλλιτέχνη.

«O Χρήστος Μάστορας θα παίξει τον Καζαντζίδη; Μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε; Είναι ένα γλυκύτατο παιδί, με πολύ ωραία προσωπικότητα, ανήκει στη νέα γενιά. Δεν πιστεύω ότι θα το κάνει το παιδί, μου φαίνεται ότι εσείς τα λέτε αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε και την περίπτωση της Αντζελίνα Τζολί, η οποία αναμένεται να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας. «Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο δεν μπορώ να το καταλάβω καν. Δεν πιστεύω ότι η Αντζελίνα Τζολί θα κάνει την Κάλλας. Κάποια πρότυπα είναι θεοί, δεν αγγίζονται. Τώρα αν τα καταφέρει το παιδί να κάνει τον Καζαντζίδη θα είμαι έκπληκτη, όπα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα σκεφτείς», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την αξία που έχουν ορισμένα καλλιτεχνικά πρότυπα στην ιστορία του τραγουδιού.

Πηγή: ethnos.gr