«Επίθεση» στον Μανούχο έκανε ο υπηρεσιακός προπονητής της Λάρισας, Μιχάλης Ζιώγας, για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα του σε αυτό.

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για μη σεβασμό στη φανέλα και την ομάδα, για φάουλ που καταλογίστηκε αρχικά ως επιθετικό και μετά έγινε αμυντικό (από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του ΠΑΟΚ), ενώ θυμήθηκε τον καιρό που έπαιζε εκείνος ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θυμίζει εποχές από την παντοδυναμία του Παναθηναϊκού που κάποιοι διαιτητές έλεγαν «Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε, θα στο δώσω πέναλτι».

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να σέβονται αυτή τη φανέλα, αυτή την ομάδα. Στο τελευταίο λεπτό ένα φάουλ που αρχικά καταλογίστηκε ως επιθετικό, μετά άλλαξε απόφαση και το καταλόγισε ως αμυντικό. Σήμερα αγωνίστηκαν νέα παιδιά.

Μου θυμίζει εποχές από την παντοδυναμία του Παναθηναϊκού που κάποιοι διαιτητές έλεγαν «Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε, θα στο δώσω πέναλτι». Είναι κρίμα γιατί εδώ υπάρχουν νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Μιλάμε για κατάφορη αδικία. Η ΑΕΛ δικαιούται και απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό».

Πηγή: in.gr