Συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν, μιλώντας για το πως περνά στη ζωή του μακριά από τους πάγκους, αφού έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα.

Ο Γάλλος θρύλους του ποδοσφαίρου τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν σκοπεύει να αναλάβει ακόμα τα ηνία της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ αναφέρθηκε και στο διάσημα μου επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019.

Οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν:

«Λατρεύω αυτό που κάνω και είμαι σε θέση να δουλεύω πολύ, αλλά μια στο τόσο και μου έχει συμβεί δύο φορές, πρέπει να με βγάλω από την πρίζα.

Σήμερα απλώς απολαμβάνω τη ζωή μου, έχω χρόνο να πάω να δω τους γονείς μου αν θέλω, να βγω για δείπνο με τη γυναίκα και τα παιδιά μου όταν είμαι στη Μαδρίτη, να δω τους φίλους μου.

Όλα αυτά είναι δυνατά μόνο κάνοντας ένα βήμα πίσω. Η ζωή μου συνεχίζει να τρέχει με διακόσια μίλια την ώρα, αλλά νιώθω καλά και φρέσκος.

Δεν προετοιμάζω τα πράγματα γενικά, κάνω αυτό που νιώθω. Στη Μαδρίτη κερδίσαμε πολλά τρόπαια και χρειαζόμουν πραγματικά να αναπνεύσω. και μετά από οκτώ μήνες, μετά από ένα διάστημα που με είχε ωφελήσει σε προσωπικό επίπεδο, με κάλεσε ο πρόεδρος.

Θα μπορούσα να είχα πει στον εαυτό μου ότι έκανα αυτό που έκανα. Γιατί να με ξαναβάλεις εκεί μέσα;

Γιατί να διακινδυνεύσω να τα πάω λιγότερο καλά; Αλλά δεν τα υπολογίζω όλα αυτά, λειτουργώ με το ένστικτο.

Έχω πει πολλές φορές ότι όταν γνωρίζεις την εθνική Γαλλίας ως παίκτη και γίνεσαι προπονητής, είναι λογικό να σκέφτεσαι ότι θέλεις να της αναλάβεις, Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα».

Πηγή: in.gr