Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ζακ Έφρον παρουσιάζει μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «Down to Earth».

Μια πρόγευση από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ παρουσίασε το Netflix, όπου και πρόκειται να προβληθεί.

Ειδικότερα η δημοφιλής υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για τη σειρά με τον 32χρονο ηθοποιό Ζακ Έφρον και τον ειδικό ευεξίας Ντάρεν Όλιεν που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ, οι Ζακ Έφρον και ΝτάρενΌλιεν ταξιδεύουν στον κόσμο για να γνωρίσουν διαφορετικούς εκπροσώπους της οικοκαινοτομίας και να εξερευνήσουν υγιείς, βιώσιμους τρόπους ζωής.

«Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε κάποιες νέες προοπτικές για κάποια πολύ παλιά προβλήματα» λέει ο Έφρον. «Τα τρόφιμα, το νερό και η ενέργεια είναι όλα τα βασικά στοιχεία για τη σύγχρονη ζωή» εξηγεί.

Ο Ζακ Έφρον και ο Ντάρεν Όλιεν επισκέφθηκαν τη Γαλλία, το Πουέρτο Ρίκο, την Ισλανδία, το Λονδίνο, την Κόστα Ρίκα, τη Λίμα, τη Σαρδηνία και την Ικίτος.

Το φαινομενικά ξαφνικό ενδιαφέρον του για τη βιωσιμότητα δεν είναι νέο για τον ηθοποιό. Ο Ζακ Έφρον πέρασε αρκετό χρόνο στη ζούγκλα στη σειρά επιβίωσης του Quibi «Killing Zac Efron».

Για τις ανάγκες της σειράς περιπέτειας έζησε 21 μέρες στη ζούγκλα σε ένα απομονωμένο νησί με τα απολύτως αναγκαία είδη, εξοπλισμό και έναν ξεναγό.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Η σειρά «Down to Earth» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.

Πηγή: in.gr