Επιστρέφω σε γνώριμα και ωραία μέρη είπε η νέα υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη που παρέλαβε μαζί με την υφυπουργό Ελενα Ράπτη από την υπηρεσιακή υπουργό Ιωάννα Δρέττα.

Επιστρέφω σε ένα χώρο για να υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις τον πιο κρίσιμο, παραγωγικό και δημιουργικό τομέα της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε η νέα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που γνωρίζω καλά και εκτιμώ πολύ. Βρεθήκαμε μαζί σε σκληρές συνθήκες. Αγωνιστήκαμε για να αναστήσουμε τον τουρισμό από τη βαθιά κρίση που περνούσε το 2012. Υιοθετήσαμε μια επιθετική πολιτική τουριστικής διπλωματίας που είχε στόχο την αλλαγή του αρνητικού κλίματος που επικρατούσε για την Ελλάδα τότε στο εξωτερικό» τόνισε ακόμα η νέα υπουργός Τουρισμού.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι «Ήμουν και είμαι πολύ περήφανη για αυτήν την επιτυχία και ένα πράγμα που πήρα φεύγοντας ήταν η εκτίμηση για το ήθος και την εργατικότητα του στελεχιακού δυναμικού του υπουργείου και του ΕΟΤ. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής αλλά ομαδικής δουλειάς» σημείωσε, τονίζοντας ότι «ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι».

Πηγή: in.gr