Το ΜέΡΑ25 καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να υποκρίνεται και να εργαλειοποιεί τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες», σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Σταματήστε να υποκρίνεστε

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 διατυπώνει έντονες επικρίσεις γιατί «η κυβέρνηση που καταψήφισε τον νόμο επέκτασης αναδοχής παιδιού στα ομόφυλα ζευγάρια, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που επέστησε την προσοχή των πολιτών διότι “βίγκαν, λεσβίες, παγανίστριες και μάγισσες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη λεσβιακή του βιγκανικότητα στους φιλήσυχους νοικοκύρηδες χριστιανούς ορθόδοξους Έλληνες”, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Τσιάρα που μας ενημέρωσε ότι “τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων είναι παιδιά με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα”, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που πιστεύει ότι οι διεμφυλικοί θέλουν να αλλάξουν φύλο επειδή υποκινούνται από εξωγήινους στον Υμηττό, αυτή η κυβέρνηση μας είπε ότι “εργάζεται για μια σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα που δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της”».

Το ΜέΡΑ25 απευθυνόμενο στον πρωθυπουργό αναφέρει:

«Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες. Οι θεσμικές διεκδικήσεις της κοινότητας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε νομοσχέδιο προς ψήφιση και η μόνη “εθνική στρατηγική” που χρειάζεστε είναι αυτή που θα σας εναρμονίσει με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr