Δάκρυσε η Faith Pandac μιλώντας για τη γυναίκα που τη μεγάλωσε: «Έφυγα από τις Φιλιππίνες για την Ελλάδα στα 11 μου και αυτό που μου στοίχισε πιο πολύ ήταν που άφησα εκεί τη γιαγιά μου. Στα 9 μου, μου πήρε μια κιθάρα. Ήταν το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει».

Η ιστορία της συγκίνησε τους τέσσερις κριτές, όπως και η ερμηνεία της στο «Thinking Out Loud» του Ed Sheeran. «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος! Τι ψυχή και τι φωνή είναι αυτή που έχεις;

Καθώς τραγουδούσες ξέχασα ότι είμαι εδώ για να λέω την άποψή μου και να κάνω κριτική», σχολίασε πρώτος ο Χρήστος Μάστορας. Ανατριχίλα αισθάνθηκε και η Μαρίζα Ρίζου: «Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους για να τραγουδήσουν και μπορείς να δεις την ψυχή τους. Σε ευχαριστώ πολύ που το είδα αυτό», είπε στη Faith Pandac.

«Έχεις καταλάβει ότι όταν τραγουδάς ομορφαίνουν τα πάντα γύρω σου;», ρώτησε με τη σειρά του ο Στέλιος Ρόκκος, που συμπλήρωσε: «Το συναίσθημα που έβγαλες δεν σπουδάζεται. Ή το ’χεις ή δεν το ’χεις».

Η Faith Pandac συγκέντρωσε τα τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή και σίγουρα έκανε περήφανη τη γιαγιά της στις μακρινές Φιλιππίνες.

Δείτε την audition της Faith Pandac στο «X Factor» του MEGA:

Πηγή: in.gr