Η 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη, με σπουδές και μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία, έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, επιλέγοντας να εμφανιστεί στις auditions του «X Factor» με το «New Rules» της Dua Lipa.

Το διάλεξε γιατί έχει βάλει τον πήχη ψηλά: «Όσο πιο ψηλά μπορώ να πάω, θα προσπαθήσω να πάω», είπε όταν μας συστήθηκε. Άλλωστε, αισθάνεται ότι πρέπει να αποδείξει πολλά: «Έχω νιώσει ότι πρέπει να προσπαθήσω πολύ περισσότερο για να αποδείξω ποια είμαι και να μη μείνει κάποιος στο παρουσιαστικό, αλλά να δει και την ουσία μέσα μου».

Και αυτό ήρθε να μας το αποδείξει στο «X Factor» του MEGA, που δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες: «Να δείξουν το ταλέντο τους, να τους αγαπήσει ο κόσμος και να αγαπήσουν και οι ίδιοι λίγο περισσότερο τον εαυτό τους», όπως εξήγησε.

ingr

Ο Χρήστος Μάστορας αναγνώρισε ότι η διαγωνιζόμενη επέλεξε ένα τραγούδι με πολύ μεγάλη δυσκολία, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν πολύ ένθερμος: «Αυτό που βλέπω σε όλα τα επίπεδα, και στη φωνή και στην εμφάνιση και στην κίνηση, είναι πάρα πολύ ολοκληρωμένο».

Τελικά, έπειτα από αρκετό σασπένς, η Ιόλη Πενταρά πήρε τρία «ναι» από τους κριτές και προχώρησε στην επόμενη φάση.

Δείτε την audition της Ιόλης Πενταρά στο «X Factor» του MEGA

Πηγή: in.gr