Μια νοσοκόμα που βγήκε σε αναστολή επειδή συνέκρινε τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού με το Ολοκαύτωμα, έχει γίνει το νέο πρόσωπο του κινήματος κατά του εμβολιασμού στη Βρετανία.

Η 54χρονη Κέιτ Σεμίρανι είναι το νέο πρόσωπο των πολιτών που αρνούνται να φορέσουν μάσκα αδιαφορώντας πλήρως για το αν θα κολλήσουν τους συμπολίτες τους καθώς επίσης και να εμβολιαστού, ενώ οργανώνει μία μεγάλη διαδήλωση των «covidiots», το επόμενο Σάββατο στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

«Δολοφονία. Γενοκτονία. Το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας ) είναι το νέο Άουσβιτς», γράφει στο Τwitter.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»,η γυναίκα αυτή, νοσοκόμα στο επάγγελμα, που συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα στον τομέα της υγείας με το Ολοκαύτωμα, έγινε το νέο πρόσωπο του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου, η 54χρονη νοσοκόμα Κέιτ Σεμίρανι έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επί 18 μήνες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να βλάψει τους συμπολίτες της.

Στο Twitter, η 54χρονη νοσοκόμα έχει 21.000 ακολούθους ενώ πρόσφατα το Facebook της κατέβασε τη σελίδα της η οποία είχε 14.000 ακόλουθους.

Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι η κυρία Σεμίρανι «παραβίασε επανειλημμένως τις πολιτικών της εταιρείας κατά της επιβλαβούς παραπληροφόρησης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr