Στα σημεία του παιχνιδιού που έπρεπε να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα ο Παναθηναϊκός, έδωσε σήμερα έμφαση ο Γιώργος Βόβορας.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο παρκέ και ιδιαίτερα στην άμυνα στο φιλικό του τριφυλλιού απέναντι στην Ρίτας που ολοκληρώθηκε με νίκη των πρασίνων με 75-67.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν το τρίτο φιλικό μέσα σε τέσσερις ημέρες. Θεωρώ ότι από το κάθε παιχνίδι κερδίσαμε πολλά πράγματα. Σήμερα είχαμε βάλει κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ιδιαίτερα στην άμυνα, καθώς είχαμε διακρίνει κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δουλέψαμε πολύ καλά σε αυτά τα κομμάτια που έχριζαν βελτίωσης. Σίγουρα, έχουμε πολύ δρόμο για να παρουσιαστεί η ομάδα στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε.

Αυτά τα ματς μας βοηθούν ώστε να προχωρήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και μας απομένουν ακόμη δύο φιλικά ματς πριν το Σούπερ Καπ. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό για εμάς και θέλουμε να τον κατακτήσουμε»

Οι πράσινοι μετά το διάστημα που πέρασαν στο Κάουνας επιστρέφουν στην Αθήνα για το Σούπερ Καπ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr