Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι εργαζόμενοι εστιατορίου στο Λοντοντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, όταν είδαν το φιλοδώρημα που τους άφησε ένας – τουλάχιστον- γενναιόδωρος πελάτης.

Ο άνδρας παρήγγειλε μερικά chili dogs, τηγανιτά τσιπς πίκλας και αναψυκτικά. Για αυτά πλήρωσε 37,93 δολάρια και ενώ η συνήθης τακτική σε εστιατόρια ή μπαρ είναι ο πελάτης να αφήνει φιλοδώρημα 15%, ο συγκεκριμένος αποφάσισε να το ξεπεράσει κατά πολύ… αφήνοντας φιλοδώρημα 16.000 δολαρίων!

Μάλιστα την ώρα που πλήρωνε με κάρτα, έλεγε στους τυχερούς -όπως αποδείχτηκε- εργαζόμενους: « Μην τα ξοδέψετε όλα με τη μία».

Οι εργαζόμενοι που αρχικά δεν το πρόσεξαν, όταν κατάλαβαν τι έβλεπαν τον ρώτησαν αν κάνει πλάκα, όπως μεταδίδει το WRDW. Όμως αυτός απάντησε: «Θέλω να τα πάρετε. Εργάζεστε σκληρά».

Οι οκτώ υπάλληλοι που εξακολουθούσαν να μην πιστεύουν στην τύχη τους, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πλησίασε τον ανοιχτοχέρη πελάτη και τον ρώτησε μήπως έκανε λάθος και ήθελε να αφήσει φιλοδώρημα, 160 δολαρίων. Ωστόσο ο πελάτης, που προτιμά να μείνει ανώνυμος, επέμεινε: «όχι, είναι 16.000».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, κάθε φιλοδώρημα εκτιμάται «αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του εστιατορίου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr