Νέα υπόθεση κακοποίηση γυναικών έχει προκαλέσει σάλο στο Χόγιγουντ.

Ο Κρις Νοθ, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Mr. Big του Sex and the City κατηγορείται ότι κακοποίησε δύο γυναίκες.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες επικοινώνησαν με το «The Hollywood Reporter» με μήνες διαφορά η μία από την άλλη και ανάφεραν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Mr. Big και θυμήθηκαν τα όσα οδυνηρά έζησαν μετά τα προωθητικά σποτ για τη συνέχεια του Sex & the City, “And Just Like”.

Οι γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι τα περιστατικά συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και στη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα.

«Δεν είμαι σίγουρη πώς αντιμετωπίζετε αυτό το είδος ιστορία. Βλέποντας ότι επαναλάμβανε τον ρόλο του στο Sex and the City δημιούργησε κάτι μέσα μου. Τόσα χρόνια το έθαψα» είπε η μία εκ των δύο γυναικών.

«Δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες»

Ο Κρις Νοθ με δήλωση του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι για αυτόν το όχι σημαίνει πάντα όχι.

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε τα περιστατικά αυτά ψευδή και ανέφερε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.

Αναλυτικά ο Κρις Νοθ δήλωσε: «Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι- είναι μία γραμμή που δεν πέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα: δεν επιτέθηκα σ’ αυτές τις γυναίκες».

Πηγή: in.gr