Κάτι παραπάνω από σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε!

Με τη μία χαμηλή πτήση να διαδέχεται την άλλη, οι άνθρωποι της Φενέρ κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Τις τελευταίες ώρες, έχουν φουντώσει οι φήμες για το μέλλον του Ντόρσεϊ, με γνωστό Τούρκο δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τις προθέσεις της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Οπως αναφέρει ο Κοράι Γκιουτσλού, στα social media, η Φενέρ θα επιχειρήσει να… σπάσει το συμβόλαιο με τον 27χρονο παίκτη! Ο Ντόρσεϊ δε δείχνει να πείθει τους Τούρκους και δεν αποκλείεται, στο τέλος της σεζόν να πάρει τον δρόμο της φυγής από την Πόλη.

«Η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να βγει από το συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δεν αποτελεί επιθυμία της η συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη τη νέα σεζόν», τόνισε ο Γκιουτσλού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ντόρσεϊ στα τέλη Φεβρουαρίου είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, εισπράττοντας 700 χιλιάδες ευρώ για την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, για τα δύο επόμενα χρόνια το ποσό που προβλέπεται να λάβει ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σκούρα τα πράγματα για τον Ντόρσεϊ και μένει να φανεί αν θα ετοιμάσει βαλίτσες για νέες πολιτείες…

Πηγή: in.gr