Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 30χρονος πρώην φροντιστής σε ακαδημία ποδοσφαίρου, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος διότι φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε τρεις ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης ομάδας.

Στον 30χρονο είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος τριών ανήλικων ποδοσφαιριστών.

Κατόπιν, σύμφωνης γνώμης εισαγγελέα και ανακριτή, ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι της αποφυλάκισής του είναι:

  • Η υποχρεωτική εμφάνιση 3 φορές το μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας,
  • Η απαγόρευση εξόδου από την χώρα,
  • Η απαγόρευση επικοινωνίας και ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων με ανηλίκους
  • Η απαγόρευση προσέλευσης  σε συναντήσεις με ανηλίκους
  • Η καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζήτησε συγνώμη, αποδέχθηκε την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τόνισε ότι δεν προέβη σε πράξεις αλλά αποστολή μηνυμάτων και φωτογραφιών.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου τόνισε ότι στο κατηγορητήριο υπάρχουν 3 περιπτώσεις ανηλίκων, εκ των οποίων οι δυο είναι τελεσμένες και η μία είναι απόπειρα, και πρόσθεσε ότι ο πελάτης του θα τηρήσει με απόλυτη ευλάβεια τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί από τις αρχές.

Επιπλέον αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, ισχυριζόμενος ότι η σωματική διάπλαση των παιδιών τον έκανε να νομίζει ότι δεν ήταν ανήλικα.

Αναφορικά με τις δύο φωτογραφίες που βρήκαν οι αρχές η μία ήταν του δράστη και τον απεικόνιζε από τη μέση και πάνω και η δεύτερη φωτογραφία που δείχνει έναν νεαρό από την μέση και κάτω, ισχυρίστηκε ότι του την έστειλαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ποδοσφαιρική ακαδημία απομάκρυνε τον κατηγορούμενο αμέσως από την εργασία του και πλέον δεν βρίσκει δουλειά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr