Μία αν μη τι άλλο παράξενη είδηση έρχεται από την Βολιβία.

Οι κρατικές αερογραμμές της Βολιβίας επιστράτευσαν ένα «μέντιουμ» για ζώα, προκειμένου να εντοπιστεί ένας γάτος που χάθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Ο Τίτο, σύμφωνα με τον Guardian, χάθηκε μυστηριωδώς από το κλουβί του, ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει από την Ταρίχα προς τη Σάντα Κρουζ.

Η BOA σταμάτησε την έρευνα έπειτα από μία εβδομάδα, δήλωσε στα βολιβιανά ΜΜΕ η κηδεμόνας του γάτου, Άντρεα Ιτούρε, αλλά συμφώνησε να καλύψει τα έξοδα της ίδιας, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του κατοικίδιού της.

Το μέντιουμ και… αντιδράσεις

Στο μεταξύ, επιστρατεύθηκε και ένα μέντιουμ που από την Λα Παζ «βοηθά» στην έρευνα. «Το μέντιουμ είπε ότι θα μπορούσε… να μιλήσει στον Τίτο για να ανακαλύψει πού βρίσκεται, εάν φοβάται, αν κρύβεται ή αν έχει συμβεί κάτι πιο σοβαρό», δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Καταναλωτή, Χόρχε Σίλβα.

Το μέντιουμ είναι σε επικοινωνία με την Ιτούρε μέσω WhatsApp. Της έχει πει πως διαισθάνεται ότι ο γάτος είναι ακόμη ζωντανός. Όμως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος του ζώου, που χάθηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Στο μεταξύ, το σχόλιο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media, αλλά και επικρίσεις τόσο για την BOA, όσο και γενικότερα για τις εταιρείες που έχουν κρατικοποιηθεί, όπως η συγκεκριμένη αεροπορική.

Πηγή: in.gr