Οι «Απαράδεκτοι» έχουν αναμφίβολα καταφέρει να κατακτήσουν την καρδιά του ελληνικού κοινού, αποτελώντας μία από τις πιο αγαπημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης. Ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχουν διαδραματίσει καθοριστικούς ρόλους στη σειρά, με τις ερμηνείες τους ως Γιάννης και Δήμητρα να χαράσσονται στη μνήμη των θεατών.

Σε μία πρόσφατη συνάντηση, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι είναι επίσης στενοί φίλοι, επανασύνδεσαν τις αναμνήσεις τους από την επιτυχία του παρελθόντος σε μια εκπομπή που ονομάζεται «Ταράτσα του Φοίβου», στο Θέατρο Άλσος, με τους Φοίβο Δεληβοριά και Θανάση Αλευρά.

Κατά τη διάρκεια αυτού του reunion, η Δήμητρα έκανε μία ανοιχτή ερώτηση στον Γιάννη: «Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;». Ο Γιάννης δεν δίστασε να απαντήσει με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!». Στη συνέχεια, αντερώτησε: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;», κάνοντάς τη Δήμητρα να ξεσπάσει σε κλάματα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Η σπάνια αυτή επανασύνδεση γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα έφερε στο προσκήνιο την ανεκτίμητη αξία της σειράς και τη μοναδική χημεία των δύο ηθοποιών. Πηγή: ethnos.gr