Την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων στη Χερσόνησο της Κρήτης με ένα σοβαρά τραυματία κατέγραψαν περαστικοί σε βίντεο ντοκουμέντο.

Σε σοβαρή κατάσταση

Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφεραν τα πάνω κάτω για να ξετρυπώσουν τον 24χρονο δράστη, ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο.

Μάταια, όμως, όπως αποδείχτηκε αφού κατέληξε στα κρατητήρια μαζί με 12 ακόμη άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Πιάστηκαν στα χέρια

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο, 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πάνω στη συμπλοκή ένας από τους συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Οι σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του, τις οποίες εξασφάλισε και μεταδίδει η ΚΡΗΤΗ TV, αποτέλεσαν κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου που δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο Διαδίκτυο.

Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί Γάλλοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Η επιμονή των αστυνομικών

Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή του ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

Οι αθρόες συλλήψεις δεν άφησαν ικανοποιημένους τους αστυνομικούς που συνέχισαν τις έρευνες, αναζητώντας απάντηση στον γρίφο.

Δεν μπορεί, ο δράστης θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες. Κανείς όμως δεν έμοιαζε στον μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα.

Ακολουθώντας τη «δοκιμασμένη συνταγή», οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου ξεκίνησαν από την αρχή, εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτιά τους.

Το κούρεμα με την «ψιλή»

Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο δράστης είχε επιστρατεύσει την «ψιλή».

Εκοψε τα μαλλιά του και ξύρισε τα γένια του για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς και να τον συνδέσει με το επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

Πηγή: neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr