Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Κώτη, με τον παλαίμαχο παίκτη να βγαίνει από το νοσοκομείο.

Η παλιά δόξα της Ένωσης υπέστη έμφραγμα μετά από μια του επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» και με δήλωσή του, ευχαρίστησε την οικογένεια της ΑΕΚ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον.

Η δήλωση του Μανώλη Κώτη

Στη μεγαλύτερη και δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου, μετά από ένα αναπάντεχο παρατεταμένο έμφραγμα κι ευτυχώς, μετά από μία άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ, το οποίο συγχαίρω, βρέθηκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ανάμεσα σε «αγγέλους» και όχι σε γιατρούς. Μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω, σε όλους εσάς που βρεθήκατε δίπλα μου, προσπαθώντας να σώσετε την ζωή μου.

Κυρία Άννα Δαγρέ (επεμβατική καρδιολόγος στο Θριάσιο Νοσοκομείο), η ζωή μου βρισκόταν στα χέρια σας κι εσείς με μεγάλη αυτοθυσία, μαζί με τους συνεργάτες σας, με σώσατε, παρόλο που σας ταλαιπώρησα. ‘Ότι και να πω, ότι και να γράψω, είναι λίγο. Να σας χαίρεται όλη η οικογένεια σας και να είναι υπερήφανοι οι γονείς σας για την κόρη τους, που κάνει ένα τεράστιο λειτούργημα με τόση αγάπη. Να είστε πάντα καλά και ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Και πάντα κοντά στην ΑΕΚ μας! Μαζί με την σύζυγο μου, από τα βάθη της καρδιάς μας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μανώλης και Κλεοπάτρα Κώτη

Επίσης, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Θριασίου, χειρούργο καρδιολόγο, κ. Χριστόφορο Ολύμπιο και τους συνεργάτες του, που βρέθηκαν στο πλευρό μου όλες τις ημέρες της νοσηλείας μου και με τη βοήθεια τους ξεπέρασα γρήγορα το σοβαρό πρόβλημα μου. Υπήρξα, πράγματι, πολύ τυχερός κοντά σας. Συγχαρητήρια σε όλες τις νοσηλεύτριες της Εντατικής Μονάδας, που με το έργο τους τις δύσκολες αυτές ημέρες, κάνουν το Θριάσιο Νοσοκομείο να είναι πολύ περήφανο.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Από την ΠΑΕ, τους παλαίμαχους και όλους τους φιλάθλους από όλη την Ελλάδα, που πραγματικά με συγκίνησαν για το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι πάντα επιτυχίες στην ομάδας μας.

Ακομη, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο το νησί μου, τη Ρόδο, για το τσουνάμι αγάπης και συμπαράστασης προς το πρόσωπο μου. Επίσης, σε όλους τους παλαίμαχους για το ενδιαφέρον τους και ιδιαίτερα σε κάποιους, που σε λίγες ημέρες και με την καλυτέρευση της υγείας μου θα αναφερθώ ονομαστικά σε αυτούς. Σε όλους εύχομαι υγεία και ο Θεός να σας έχει καλά.

Μανώλης Κώτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr