Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο, προσθέτοντας ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή του με τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος με τον Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις του στη σελίδα της διοργάνωσης αναφέρθηκε στο 4/4 που έκαναν οι Πειραιώτες τον μήνα που πέρασε και τόνισε πως με την ίδια ευκολία το βραβείο θα μπορούσε να το πάρει και ο συμπαίκτης του, Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να έχει καθοριστικό ρόλο στις νίκες αυτές.

Αναλυτικά ο Βεζένκοφ είπε:

«Παίξαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο με πολύ καλούς αντιπάλους. Καταφέραμε το 4/4 και να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, το παιχνίδι μας, τη χημεία μας. Είναι πολύ σημαντικό μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Έχουμε 13 παίκτες έτοιμους να μπουν και να παίξουν, να εκπληρώσουν το ρόλο τους. Όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά σε περίπτωση που κάποιος είναι τραυματίας. Δεν είμαστε ομάδα του ενός, προσπαθούμε να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι όπως είναι χτισμένη ομάδα, ο ένας παίζει για τον άλλο. Μας αρέσει να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να παίζουμε ως ομάδα, είναι πολύ σημαντικό.

Το βραβείο θα μπορούσε εύκολα να το είχε κερδίσει κι ο Παπανικολάου, παίζει απίθανα, όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά τους τελευταίους μήνες. Είναι ο αρχηγός μας. Προσπαθεί να μας κρατάει ενωμένους, μας μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Είναι κλισέ, αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Πηγή: in.gr