Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς κατοίκους της πόλης Ούντενμπουργκ στο Βέλγιο, μόλις ήρθε η ώρα να φωταγωγηθεί ο χριστουγεννιάτικος στολισμός.

Οι κάθετες φωτιστικές στήλες που επέλεξε ο δήμαρχος για να τοποθετήσει σε δρόμους και πλατείες ήταν αρκετά ευφάνταστες, και μάλιστα έκαναν το γύρο του κόσμου, χάρη στα αφιερώματα του διεθνούς Τύπου, γεγονός που χαροποίησε τον δήμαρχο.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα συγκεκριμένα φωτιστικά, παραπέμπουν αλλού.

Ο στολισμός αυτός μοιάζει περισσότερο με ένα συγκεκριμένο σημείο του ανδρικού σώματος. Ο δήμαρχος της πόλης Άντονι Ντουμαρέι δεν κρύβει τη χαρά του για το γεγονός ότι πολλά ξένα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό κι ας μην ήταν για τους λόγους που ίσως θα φανταζόταν. Μάλιστα, έκανε ανάρτηση στο Facebook για αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ πόζαρε υπερήφανος και δίπλα σε ένα από τα επίμαχα στολίδια.

Μιλώντας στους New York Times, εξέφρασε την ελπίδα ο στολισμός και η προσοχή που αυτός έφερε να «ανεβάσουν» το κέφι των ντόπιων εν μέσω της πανδημίας. «Είχαμε την ιδέα να τοποθετήσουμε φώτα με σχήμα κεριών. Κάποιοι βλέπουν άλλα πράγματα», είπε στην εφημερίδα, αλλά συμπλήρωσε ότι ο στολισμός δεν πρόκειται να αλλάξει. «Όταν τα φωτάκια είναι σβηστά, σας το ορκίζομαι, δεν το βλέπω έτσι», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr