Γεμάτο είναι και σήμερα το πρόγραμμα της Basket League και περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα παιχνίδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 17:00, ενώ στις 19:45 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά το Λαύριο, που ενισχύθηκε με τους Ρασάντ Βον και Ντάνι Πίπεν, θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, που αντικατέστησε τον Μάλκολμ Γκρίφιν με τον Φιλ Γκριν, ο οποίος όμως δεν έχει φθάσει ακόμη στη Θεσσαλονίκη.

Ιωνικός και Απόλλων Πάτρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό στην έκβαση της μάχης παραμονής, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Χουγκάζ με τη φανέλα του Ιωνικού, καθώς αναμένεται να επιστρέψει αμέσως στον Παναθηναϊκό εξαιτίας της απουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τέλος, στην Πάτρα ο Προμηθέας υποδέχεται το ανεβασμένο τις τελευταίες εβδομάδες Περιστέρι σε έναν αγώνα που θα κρίνει ίσως πολλά στη μάχη της τετράδας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:45 με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη, στη ρεβάνς της ήττας του στο Nick Galis Hall.

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού είναι ήδη γνωστές, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Ντάριλ Μέικον, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, για τον Άρη θα απουσιάσουν οι Σχίζας και Σιδηροηλίας.

Πηγή: in.gr