Οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ έδιναν και έπαιρναν όλες αυτές τις μέρες. Όταν δε, στη θέση της στο κοινοβούλιο, πριν από δυο ημέρες, κατά την τελετή έναρξης των εργασιών της βουλής, εμφανίσθηκε ο γιος της ο πρίγκιπας Κάρολος, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν ευθέως λόγο για «άτυπη πρόβα διαδοχής».

Η Ελισάβετ όμως είναι επτάψυχη. Εκεί που όλοι πίστεψαν πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της, είναι και μεγάλη γυναίκα, και ετοιμάστηκαν για βασιλικές φιέστες διαδοχής, έπεσαν έξω.

Η 96χρονη σήμερα βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίσθηκε στο Royal Windsor Horse Show, το μεγαλύτερο σόου με τα καλύτερα άλογα της Βρετανίας που κάθε χρόνο εδώ και 79 χρόνια, η βασίλισσα παρακολουθεί ανελλιπώς.

Χαμογελούσε σε όλους

Και όταν οι θεατές είδαν μπροστά τους την βασίλισσα Ελισάβετ, χαμογελαστή, καλοστεκούμενη, να προχωράει, την αποθέωσαν. Η βασίλισσα στην αρχή έφτασε με το αυτοκίνητο της και έμεινε μέσα εκεί για να παρακολουθήσει το σόου.

Ο κόσμος την επεφήμησε όταν άνοιξε την πόρτα, στηρίχτηκε στο μπαστούνι της , έπιασε τον γιο της πρίγκιπα Έντουαρντ αγκαζέ και περπάτησαν προς την εξέδρα των επισήμων.

Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την εντόπισαν από την αρχή να κάθεται στο αυτοκίνητο της μέσα και έσπευσαν να της μιλήσουν και να της εκφράσουν την αγάπη τους.

Η ίδια ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή και μιλούσε με όλους.

Πηγή: in.gr