Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου μετέβη ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στα Εξάρχεια βρέθηκε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κλέων Γρηγοριάδης.

Η κάμερα του in κατέγραψε τον βουλευτή του ΜέΡΑ25, που βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς ήθελε να δει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του γ.γ. του κόμματος, καθώς ο κ. Βαρουφάκης διαγνώστηκε με κάταγμα στη μύτη και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Επίσης ο Γιάνης Βαρουφάκης υποβλήθηκε προληπτικά σε αξονική τομογραφία γιατί δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εικόνα, δεν χρήζει νοσηλείας και εφόσον διενεργηθούν και οι απεικονιστικές εξετάσεις και είναι καλές, θα λάβει οδηγίες και θα αποχωρήσει.

Νωρίτερα ο κ. Γρηγορίαδης είχε κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρθηκε στους τραμπούκους που επιτέθηκαν στον γ.γ. του ΜέΡΑ25 οι οποίοι σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος φώναζαν «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια».

Ο  εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 έκανε λόγο για ψευδές αφήγημα και σημείωσε πως όλοι στο κόμμα δεν φοβούνται, δεν πτοούνται και δεν υποχωρούν μετά τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η ανάρτηση του Κλέωνα Γρηγορίαδη

«Αυτοί που διακινούν το ψευδές αφήγημα ό,τι ο Γ. Βαρουφάκης ψήφισε (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) μνημόνιο να προβληματιστούν από το σημερινό επεισόδιο. Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε».

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για την επίθεση

«Πριν από λίγο ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης έγινε θύμα θρασύδειλης φασιστικής επίθεσης από προβοκάτορες τραμπούκους.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 συνέτρωγε στο εστιατόριο Γιάντες, (ένα μέρος που επισκέπτεται συχνά) με συνοδοιπόρους του Diem25 από όλη την Ευρώπη, όταν ολιγομελής ομάδα τραμπούκων μπήκε στο εστιατόριο με βίαιες διαθέσεις, φωνάζοντας «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σηκώθηκε για να τους μιλήσει. Οι τραμπούκοι απάντησαν αμέσως με βία, ξυλοκοπώντας άγρια το Γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Ας προβληματιστούν από το σημερινό επεισόδιο αυτοί που διακινούν επί σκοπώ το ψευδές και συκοφαντικό αφήγημα που χρησιμοποίησαν οι σημερινοί τραμπούκοι.

Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε.

Στο σκοτάδι, απαντάμε με μία λέξη: ΜέΡΑ».

Πηγή: in.gr