Το κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένο «The Deuce», η σειρά για τη βιομηχανία ταινιών πορνό στα 70s με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Φράνκο και την Μάγκι Γκίλενχαλ, αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς έχει ολοκληρώσει τους τρεις κύκλους του.

Τώρα ο Τζορτζ Πελεκάνος ετοιμάζει το νέο, τολμηρό βήμα του στην αμερικανική τηλεόραση επιστρατεύοντας την «παλιοπαρέα» που έκανε τη σειρά «The Wire» ένα cult φαινόμενο άνευ προηγουμένου.

Στο μεταξύ, ο σταρ του αμερικανικού νουάρ της Ανατολικής Ακτής επιστρέφει στην ελληνική εκδοτική παραγωγή με ένα βιβλίο στο οποίο μιλάει για τις δεύτερες ευκαιρίες αλλά και για την ικανότητα του ανθρώπου να αλλάζει με τη συνδρομή των βιβλίων ακόμα και όταν βρίσκεται φυλακισμένος για σοβαρά αδικήματα. Τίτλος του: «Ο άντρας που επέστρεψε».

Στο BHMAgazino, που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Τζορτζ Πελεκάνος μιλάει στη Μαριλένα Αστραπέλλου για τη μεταμορφωτική δύναμη της ανάγνωσης, για τη συνεισφορά των συγγραφέων (και των σεναριογράφων) σε κρίσιμες εποχές σαν αυτή που βιώνουμε, αλλά και για τον ρατσισμό, ο οποίος καλά κρατεί στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Πηγή: in.gr