Η είδηση πως ο Τζέρεμι Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ύστερα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην εξοχική του κατοικία, σόκαρε τους πάντες, με την αγωνία για τη ζωή του να βρίσκεται στο «κόκκινο» για αρκετές μέρες.

Ο αγαπημένος «Avenger» καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό όχημα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχοντας σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο 52χρονος σταρ βρέθηκε κάτω από το εκχιονιστικό όχημα, θέλοντας να σώσει τον ανιψιό του που βρισκόταν μαζί του.

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών.

«Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται, με βάση την επιθεώρησή μας, ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό (του ανιψιού του), (…) καταπλακώθηκε» αναφέρει η έκθεση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Ρένερ, το εκχιονιστικό άρχισε να κυλάει προς το πλάι και στη συνέχεια προς τα κάτω στον λόφο. Τότε ήταν που ο ίδιος πήδηξε έξω.

«Μόλις βγήκε (…) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς (τον ανιψιό του). (…) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε (τον ανιψιό του), οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση. Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό.

Κατά συνέπεια τραυματίστηκε σοβαρά και ανέπνεε με εξαιρετική δυσκολία.

Ο ανιψιός του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με την έκθεση. Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ύστερα από δύο εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, έλαβε εξιτήριο, ωστόσο οι γιατροί τόνισαν πως για να επανέλθει πλήρως θα χρειαστεί αρκετός καιρός.

Πηγή: in.gr