Στο ίδιο πάνελ βρέθηκαν οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και τα αίματα άναψαν με φόντο το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Οι δυο τους καλεσμένοι στο Attica TV οι δύο υποψήφιοι βουλευτές ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους  Γιώργου Χουδαλάκη και Βούλα Κεχαγιά να προσπαθούν να τους επαναφέρουν στην τάξη αλλά αυτό να αποδεικνύεται ορισμένες φορές ακατόρθωτο.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Τζανακόπουλος είπε στον κ. Βαρβιτσιώτη ότι έχει 13 νεκρούς στην πλάτη του, αναφερόμενος στο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, για το οποίο η Ελλάδα καταδικάστηκε για παραβίαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαιώνοντας τους πρόσφυγες που είχαν κινηθεί νομικά.

«Κύριε Τζανακόπουλε, είσαστε ένας άθλιος συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης. Που αναφέρετε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση» τόνισε, εν συνεχεία, ο κ. Βαρβιτσιώτης σε έντονο τόνο προς τον συνομιλητή του για να συνεχιστεί ένας άγριος διάλογος ανάμεσα στους δύο.

Άγρια κόντρα

Δ.Τ.: Εγώ είμαι άθλιος συκοφάντης; Έχει καταδικαστεί η Ελλάδα επί υπουργίας του κ. Βαρβιτσιώτη που έχω απέναντι μου για το pushback του Φαρμακονησίου; Για τους 13 νεκρούς; Αυτά κάνετε και τώρα, αυτά κάνατε και τότε. Τα ίδια που κάνατε τότε, τα ίδια κάνετε και τώρα. Μυαλό δεν έχετε βάλει και παίρνετε ανθρώπινες ζωές και τις στέλνετε στον πάτο της θάλασσας.

M.B.: Εσείς κ. Τζανακόπουλε επιμένετε σε μια πολιτική ανοικτών συνόρων, υγρών τάφων, διευκόλυνσης των διακινητών τους οποίους και υπερασπίζεστε τόσα χρόνια.

Δ.Τ.: Κανέναν ανοικτό σύνορο! Εγώ υπερασπίζομαι τους διακινητές; Εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο, το οποίο εσείς παραβιάσατε ως υπουργός του κ. Σαμαρά. Παραβιάσατε το διεθνές δίκαιο με την βούλα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

M.B.: Εσείς τους έχετε εγκλωβίσει όλους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στους κόλπους σας έχετε όλες τις ΜΚΟ και όλους αυτούς που σήμερα είναι κατηγορούμενοι για διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης, όλους αυτούς που πηγαίνουν σιδηροδέσμιοι σαν διακινητές. Αυτοί είναι.

Δ.Τ.: Να τη η ακροδεξιά! Τα pushbacks, η παραβίαση του διεθνούς δικαίου, οι νεκροί για τους οποίους ευθύνεται και προσωπικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Οι προσπάθειες των δημοσιογράφων να ηρεμήσουν τα πνεύματα έπεσαν στο κενό με την δημοσιογράφο κ. Κεχαγιά να αναφέρει: «Λοιπόν! Θα συνεχίσετε για πολύ να μας αγνοείτε; Θέλετε να φύγουμε;».

Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και η συζήτηση συνεχίστηκε με τους τόνους ωστόσο να ανεβαίνουν ξανά.

«Γιατί είσαι ψεύτης και πολιτικάντης; Ακροδεξιός και άθλιος και αχρείος; Γιατί;» είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει ο εκπρόσωπος της ΝΔ πως «με αυτές τις κουβέντες πραγματικά εύχομαι ο ελληνικός λαός να σας κατατάξει εκεί που πρέπει. Και πρέπει να σας κατατάξει γιατί αυτό το ύφος σας δείχνει το ήθος σας».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr