Ο 17χρονος Γκάβι αποτελεί τον επόμενο ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα το πόσο τον πιστεύουν φαίνεται και από το γεγονός πως οι Καταλανοί ετοιμάζουν να «δέσουν» τον νεαρό με αστρονoμικό συμβόλαιο.

Αλλωστε και ο Τσάβι είναι υποστηρικτής του νεαρού μεσοεπιθετικού, γι’ αυτό και πιέζει την διοίκηση προκειμένου να επιτευχθεί όσο πιο σύντομα γίνεται η συμφωνία.

Το περίεργο όμως με τον Γκάβι είναι ότι δεν ξέρει να δένει τα κορδόνια του και πολλές φορές τα αφήνει λυμένα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για αυτό το περίεργο που συμβαίνει, είχε να δώσει εξήγηση ο Τσάβι, ο οποίος τόνισε πως το 17χρονο αστέρι των «μπλαουγκράνα» παίζει πιο άνετα, ότι δεν έχει λυμένα τα κορδόνια του.

«Ο Γκάβι λέει ότι με τα κορδόνια του λυμένα, νιώθει πιο άνετα και αγωνίζεται καλύτερα. Ακόμα κι αν τα δέσει, δεν παίζει το ίδιο καλά. Έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει, αλλά είναι μόλις 17.

Ο Γκάβι είναι μεγάλη ψυχή, ελπίζω ότι η ανανέωσή του θα έρθει σύντομα, ελπίζω ότι μετά τον Αραούχο, θα είναι ο επόμενος που θα υπογράψει», είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: in.gr