Τροπολογία με την οποία ζητάει να ενταχθούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα οι διανομείς (delivery και courier) κατέθεσε στη Βουλή το ΜέΡΑ25.

Πρέπει να τους προστατέψουμε

«Καλούμε την Κυβέρνηση και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να την στηρίξουν. Τόσο η πολιτεία, όσο και οι πολίτες πρέπει να προστατέψουμε τους διανομείς» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Παράλληλα για τις καταγγελίες των «ντελιβεράδων» τις τελευταίες μέρες για τους όρους εργασίας τους ειδικά τώρα με την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια», το ΜέΡΑ25 ζητάει τον «διεξοδικό έλεγχο από την Επιθεώρηση Εργασίας όλων εκείνων των περιστατικών αυθαιρεσίας, καθώς και την αποζημίωση των ανθρώπων αυτών από την πολιτεία για τούτες τις μέρες, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να εργάζονται».

«Τόσο η πολιτεία, όσο και οι πολίτες με αίσθημα αλληλεγγύης να προστατέψουμε όλοι μαζί τους διανομείς, οι οποίοι πραγματικά είναι αδιανόητο και εξοργιστικό να παλεύουν μέσα στο κρύο και το χιόνι ώστε να απολαμβάνουμε εμείς στο ζεστό μας το σπίτι τέτοιες “ευκολίες”» επισημαίνει ο κ. Κριθαρίδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr