Τη ζωή της έχασε μία 44χρονη από τη Βουλγαρία, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον περιφερειακό των παραλιών της Ξάνθης.

Το τραγικό συμβάν  έγινε το πρωί του Σαββάτου (24/6), όταν το Ι.Χ που οδηγούσε 49χρονος Βούλγαρος και επέβαιναν δύο Βουλγάρες 44 και 20 ετών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός καθώς φέρεται να παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στην διασταύρωση Αβδήρων Κεσσάνης -παραλία Αβδήρων.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 44χρονης επιβάτισσας και ο τραυματισμός των υπόλοιπων επιβαινόντων.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Την 24-6-2023 και ώρα 10.30, στο 2ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός και επέβαιναν δύο αλλοδαπές 44 και 20 ετών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 44χρονης επιβάτισσας και ο τραυματισμός των υπόλοιπων επιβαινόντων. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

Πηγή: in.gr