Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Λευκάδα και συγκεκριμένα στην παραλία Κάθισμα καθώς ένας 50χρονος από τη Ρουμανία που είχε πάει με τη σύζυγό του για μπάνιο βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται  τεράστια κύματα, ωστόσο ο 50χρονος και η σύζυγός του αποφάσισαν να βουτήξουν με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ορμητικά κύματα και ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα οι ναυαγοσώστες της παραλίας είχαν προειδοποιήσει το ζευγάρι να μην μπει για μπάνιο γιατί είναι επικίνδυνα. Όμως δεν τους άκουσαν.

Δεν κατάφερε να τον σώσει ο ναυαγοσώστης

Σύμφωνα με το ilefkada.gr, οι ναυαγοσώστες έδωσαν μάχη για τη σωτηρία τους καθώς βούτηξαν για να τους σώσουν καταφέρνοντας όμως να βγάλουν έξω μόνο τη σύζυγό του και δυστυχώς το πτώμα του 50χρονου  Ρουμάνου να το χτυπούν τα κύματα χωρίς να μπορέσει κανένας να πλησιάσει.

Για αρκετή ώρα κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει το πτώμα του άτυχου τουρίστα λόγω των τεράστιων κυμάτων και αποφασίσθηκε να πετάξει ελικόπτερο για να βοηθήσει. Ωστόσο στη συνέχεια το κύμα ξέβρασε το πτώμα του άτυχου άνδρα στη στεριά και έτσι ακυρώθηκε και η πτήση του ελικοπτέρου.

Το πτώμα παραλαμβάνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Πηγή: in.gr