Μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός του ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται στη δημοσιότητα, με δημοσιεύματα που αναφέρονται τόσο στη διαδρομή του όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «ΕΓΩ! Weekly» είχε αποκαλύψει ότι κάποτε είχε σχέση με την τότε ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδας, καθώς και άλλες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει κάνει σεξ με Ελληνίδες πολιτικούς, ο Γιώργος Τράγκας, είχε πει: «Όχι. Είχα επαφές με μερικές διάσημες ηθοποιούς, όχι πολλές όμως. Κάποτε είχα στα κρυφά σχέση με την ωραιότερη γυναίκα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, είχε κάνει τότε περίπου διακόσια εξώφυλλα. Ήμαστε πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχω πάει με πολιτικό».

Ο κ. Τράγκας συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα παρτίδες με επώνυμες. Δεν κυνηγούσα μοντέλα. Μου προέκυψαν μία δύο, αλλά δεν έπασχα από… επωνυμίτιδα στις σχέσεις μου. Εγώ πήγαινα με απλές κοπέλες, του λαού. Από παιδί έχω κάνει παρέα με νοσοκόμες, καθαρίστριες και ό,τι άλλο θες». Πάντως, είχε μιλήσει και για την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή. «Ήμουν παχουλός. Όταν με είδε η κυρία, μου είπε να ανεβώ στο πατάρι και να τα βγάλω όλα. Είχα νευρικότητα. Ήταν πολύ ωραία η κοπέλα, πολύ αδύνατη, σαν φίδι, την έχω ακόμη στο μυαλό μου. Ήμαστε αξιοπρεπείς αλήτες. Κάναμε τις σουλάτσες μας. Ήταν μια άλλη εποχή».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr