Συγκλονίζει ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε τη 14χρονη κόρη του από ιατρικό λάθος όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

Το κορίτσι προσπαθούσε να χάσει βάρος κι έτσι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, το παιδί παρουσίασε μετά την επέμβαση αφόρητους πόνους με τον γιατρό να συστήνει μόνο την χορήγηση αναλγητικών. Δύο ημερες αργότερα το κορίτσι κατέληξε.

Ο πάτερ Βησσαρίων ραγίζει καρδιές… Η δεκατετράχρονη κόρη του έφυγε από τη ζωή δύο μέρες μετά από χειρουργική επέμβαση γαστρικού δακτύλιου.

Ο πατέρας του παιδιού καταγγέλει ιατρικό λάθος. «Το παιδάκι αυτό που σας έδειξα το όμορφο, είχε καεί από μέσα,δεν θέλω το κακό κανενός, ο νομοθέτης ξέρει τι θα κάνει» σημείωσε.

Η μικρή Γωγώ είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της. Ο πατέρας, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γιατρό που έκανε την εγχείρηση ο οποίος του είπε πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί.

«Δώσ’ του αναβράζων depon, αυτό έγινε Τετάρτη και Πέμπτη, την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει είχε 160 παλμούς, ήταν πλέον αργά» υποστήριξε.

«Μπαμπά θα μπω χειρουργείο, δεν θα φοβηθώ»

Η κορούλα του είχε κάποια επιπλέον κιλά, ήθελε να τα χάσει καθώς δεχόταν bullying από τον περίγυρο της. Μάλιστα περίμενε πως και πως την ημέρα του χειρουργείου που θα της άλλαζε τη ζωή..

«Λέει μπαμπά μου, πως θα χάσω κιλά, να κοιτάξτε της πήρα όργανα γυμναστικής, δικά της είναι, η καημένη προσπαθούσε» σημείωσε ο πάτερ Βησσαρίων.

O πάτερ Βησσαρίων κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού για ιατρικό λάθος.. η μικρή Γωγώ όμως είναι πλέον ένας άγγελος στους ουρανούς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr