Να «πλήξουν» την εικόνα του Εμανουέλ Μακρόν στο εσωτερικό της Τουρκίας προσπαθούν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, δείχνοντας πλέον φανερά τον εκνευρισμό τους μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις στήριξης του γάλλου προέδρου στην Ελλάδα και την ανακοίνωση ότι ενισχύει τη στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στη Μεσόγειο.

Μάλιστα για να το καταφέρουν αυτό χρησιμοποιούν ένα καυστικό δημοσίευμα από τη βρετανική ιστοσελίδα των «The Times», το οποίο έχει τίτλο: «Ο Εμανουέλ Μακρόν προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου από το τζετ σκι του» και μια φωτογραφία με τον γάλλο πρόεδρο στις διακοπές του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Μακρόν επιχειρεί ν’ αποδείξει την εικόνα ενός νεαρού και σύγχρονου ηγέτη, παρά τα προβλήματα και την κρίση στη χώρα του μετά και την πανδημία του κοροναϊού που μαστίζει τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η Ηurriyet δημοσιεύει θέμα με τίτλο: «Ο Μακρόν έχει ξεπεράσει τα όρια κατά της Τουρκίας! Οι Βρετανοί το διασκεδάζουν», αναδημοσιεύοντας παράλληλα τη βρετανική είδηση.

«Ενώ το Ορούτς Ρέις, συνεχίζει την πρόοδό του στην ανατολική Μεσόγειο, χωρίς να δίνει εξηγήσεις, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν ξεπέρασε και πάλι το όριο κατά της Τουρκίας» συμπληρώνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr