Ο Τάσος Μπακασέτας τραυματίστηκε στο γόνατο, έπειτα από μαρκάρισμα του Ρασίντ Γκεζάλ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με την Μπεσίκτας, ωστόσο στην Τουρκία προκλήθηκε σάλος από σχόλιο δημοσιογράφου σχετικά με τον εν λόγω τραυματισμό.

Ο Κεμάλ Μπελγκίν βρισκόταν στο πάνελ αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού A Sport και σχολίασε τον τραυματισμό του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας: «Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει. Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον (σ.σ. συνάδελφο) Εμέρ Ουριουντιούλ ‘ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό’. Μου απάντησε ‘μην το λες’ και του είπα ‘θα δούμε’. Και συνέβη».

Ο συνταξιούχος δημοσιογράφος αναφέρεται στο αυθημερόν ταξίδι που είχε κάνει ο Μπακασέτας και η σύντροφός του στο Ουζουνγκόλ, ένα θέρετρο περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Τραπεζούντας.

Η τοποθέτηση του Μπελγκίν προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τους φιλάθλους της Τράμπζονσπορ, η οποία αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματός της από το 1983-1984, έπειτα από την εντυπωσιακή εκκίνηση της σεζόν.

Μάλιστα, δεν λείπουν κι εκείνοι που ζήτησαν από το A Spor την απόλυση του Μπελγκίν για την ασέβεια που έδειξε.

Πηγή: in.gr