Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης λίγα λεπτά μετά τη φιέστα του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα του in, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί πιο δυνατή στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε όλους τους στόχους του Ολυμπιακού. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε πάρει και την Ευρωλίγκα καθώς ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε ήταν σκληρός. Όμως του χρόνου πάμε πιο δυνατά και πιο πεινασμένοι.

Εννοείται ότι μας μένει στο φινάλε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ήταν πολύ σκληρός ο τρόπος που χάσαμε την Ευρωλίγκα καθώς ημασταν σχεδόν σε όλο τον αγώνα μπροστά. Όμως όπως είπα πάμε πιο δυνατοί και πιο πεινασμένοι για του χρόνου.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η χημεία και η ωραία τρέλα που είχαμε σαν ομάδα. Όλα ξεκινάνε από τους προέδρους, αλλά και από το κάθε μέλος της ομάδας, τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές.

Να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές ιδιαίτερα γιατί έρχονται και αυτές. Όμως εκεί δείξαμε στα δύσκολα ότι μείναμε όλοι μαζί ενωμένοι και έτσι τα ξεπεράσαμε πιο εύκολα.

Πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, η χημεία της. Το έχει δείξει η ιστορία και το παρελθόν. Όλοι πλέον έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν πως θα διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Τι να πω πως θα τους… ψήσουμε να μείνουν, δεν ξέρω, Είναι μεγάλοι παίκτες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Η φετινή χρονιά είχε πολλές ξεχωριστές στιγμές με τόσους τίτλους και στην καθημερινότητα μας οι περισσότερες θετικές. Εάν διαλέξω την πιο αρνητική σίγουρα είναι το καλάθι του Γιούλ».

Πηγή: in.gr