Αρχική Οικονομία Toolkit Workshop : Η όλη ανάπτυξη ενός καινοτόμου προϊόντος, από την αρχική...

Toolkit Workshop : Η όλη ανάπτυξη ενός καινοτόμου προϊόντος, από την αρχική ιδέα έως το ράφι

47
0

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 (16:00 – 18:00) η Γιάννα Μπαλαφούτη, δημιουργός προϊόντων και εκπαιδεύτρια γαστρονομίας, θα μιλήσει για τα στάδια ανάπτυξης ενός καινοτόμου προϊόντος, από την αρχική σύλληψη της ιδέας μέχρι την παρουσίασή του στο ράφι των καταστημάτων.

Ένα ολοκληρωμένο προϊόν πρέπει να είναι καινοτόμο και να αφηγείται μια ιστορία.

Να αξιοποιεί τα αγαθά του τόπου, να σέβεται το περιβάλλον, αλλά και τις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Για να υλοποιηθεί, πρέπει να ακολουθήσει αυστηρά τα μοντέλα ανάπτυξης, να τηρεί τους βασικούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων.

Θεματικές του Workshop

Στο συγκεκριμένο Toolkit Workshop μελετώνται τα στάδια ανάπτυξης ενός καινοτόμου προϊόντος και διερευνώνται οι διατροφικές τάσεις στον παγκόσμιο διατροφικό χάρτη.

Βασικός στόχος του Workshop είναι να απαντηθούν οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί των συμμετεχόντων γύρω από τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων στον κλάδο των τροφίμων.

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορούν να κατεβάσουν οι ενδιαφερόμενοι δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων Toolkit Workshops που διοργανώνει ο οργανισμός «Νέα Γεωργία – Νέα Γενιά».

Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (περιορισμένες θέσεις) στο εν λόγω Workshop πατώντας εδώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr