Όποιος τα ξέρει όλα, ξεφεύγει. Όποιος κάνει λάθος, κινδυνεύει να «πιαστεί». Ο λόγος για το «The Chase», το πιο αγωνιώδες κυνήγι γνώσεων που έρχεται στο MEGA και υπόσχεται… να σας συναρπάσει!

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 18:30, η Μαρία Μπεκατώρου θα συναντήσει παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση», στο τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Το «The Chase» προβάλλεται σε 15 χώρες (Βρετανία, Αυστραλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Φινλανδία, Γερμανία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Τουρκία, ΗΠΑ). Η Ελλάδα θα γίνει η 16η.

Στη Βρετανία μετρά 13 χρόνια συνεχόμενης προβολής (από το 2009),  με τον ίδιο παρουσιαστή! Ο Bradley Walsh (ο παρουσιαστής) έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για το γέλιο του!

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Mοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει.

Κάθε Chaser έχει και το δικό του nickname (παρατσούκλι). Αυτό ξεκίνησε αυθόρμητα στην Αγγλία και πλέον έχει γίνει ένα από τα must have του τηλεπαιχνιδιού.

Οι δικοί μας είναι:

  • «Το Βουνό»
  • «Το Γεράκι»
  • «Η γυναίκα με τα μαύρα»
  • «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής»

Τι είναι το «The Chase»

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Μάλιστα, σε πολλές χώρες οι Chasers ξεκίνησαν ως παίκτες του παιχνιδιού και κατέληξαν στην καρέκλα του Chaser.

To «The Chase» έχει βραβευτεί 3 φορές στα βρετανικά National Television Awards!

Δήλωσε συμμετοχή!

Οι μεγαλύτερες μονομαχίες γνώσεων ξεκινούν στο MEGA, στο πιο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της χρονιάς.

Αν νομίζεις ότι έχεις ότι χρειάζεται και έχεις όλες τις απαντήσεις, μπορείς ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή στο www.megatv.com/thechase ή στο 210 75 46 444 (με χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του τηλεπικοινωνιακού παρόχου) και να διεκδικήσεις μέχρι και 10.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr