Σε μια από τις πιο αναπάντεχες κρίσεις παγκοσμίως και με την πλειοψηφία των πολιτιστικών γεγονότων και φεστιβάλ να έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, το reworks και το reworks agora, θα δώσουν το παρόν και φέτος τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη για 16η συνεχή χρονιά.

? Διαβάστε το μήνυμα του Reworks Festival & Reworks Agora για τη φετινή διοργάνωση ? bit.ly/3hIbpkE? A message from…

Δημοσιεύτηκε από Reworks Festival στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Προκρίνοντας έναν  πρωτοποριακό, ασφαλή τρόπο παρακολούθησης πολιτισμού, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και με γνώμονα την προστασία του κοινού, το φεστιβάλ  σύγχρονης μουσικής & συνέδριο νέων ιδεών, για πρώτη φορά διοργανώνει μια ειδική διαδικτυακή έκδοση, μέσω ενός νέου πρότζεκτ.

reworks connekt

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις, Q&As που θα συνθέσουν τις φετινές ειδικές εκδόσεις των reworks και reworks agora και τις οποίες θα μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε από την οθόνη μας.  Το reworks connekt στην  πρώτη του έκδοση θα είναι  δωρεάν για όλους, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάς όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Στο εγχείρημα αυτό το reworks connekt προσκαλεί reworkers από την Ελλάδα και το εξωτερικό να βρεθούν μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το interactive stage του reworks connekt.

Τι θα περιλαμβάνει το φετινό REWORKS & REWORKS AGORA;

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι παράλληλα όλο αυτό το διάστημα, το reworks σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να πραγματοποιηθεί ακόμη και στην περίπτωση που η φυσική διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή. Ετσι, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το reworks και το reworks agora θα δώσουν κανονικά το παρόν τον Σεπτέμβρη σε μια ψηφιακή έκδοση. Μέσω ενός νέου πρότζεκτ με το όνομα reworks connekt.

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις, Q&As που θα συνθέσουν τις φετινές ειδικές εκδόσεις των reworks και reworks agora και τις οποίες θα μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε από την οθόνη μας. Το reworks connekt στην  πρώτη του έκδοση θα είναι  δωρεάν για όλους, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάς όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

LINE UP

Στο reworks connect, η σύνθεση και η γενικότερη φιλοσοφία του line up παραμένει σταθερή.  Στο μουσικό σκέλος θα φιλοξενηθούν αναγνωρισμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγάλου φάσματος της σύγχρονης μουσικής.
Παρομοίως, τα πάνελ και συζητήσεις θα απαρτίζονται από προσωπικότητες του πολιτισμού, των νέων τεχνολογιών και ιδεών.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλοι οι καλλιτέχνες, ομιλητές, οι δράσεις, το πρόγραμμα, τα μέσα αλλά και η ημερομηνία προβολής του reworks connekt.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους στην επόμενη διοργάνωση των reworks & reworks agora το 2021, είτε να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων από τον πάροχο που αγόρασαν τα εισιτήρια τους. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες γύρω από την συγκεκριμένη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr