Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που ο Ολυμπιακός πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δημιούργησε μια δυναστεία στο ποδόσφαιρο, όμως με την αμέριστη στήριξη του «εκτόξευσε» και τον Ερασιτέχνη, κάνοντας τους Πειραιώτες τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στον πλανήτη.

Μια χρυσή πορεία 13 χρόνων, γεμάτη τίτλους και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα για τον Ερασιτέχνη που κυριάρχησε στην Ελλάδα και μεγαλούργησε στην Ευρώπη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τους ερυθρολεύκους, ο Ερασιτέχνης,  έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media.

«Η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς πριν από 13 χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης ένωσε τις δυνάμεις του με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος, ένας ηγέτης με όραμα, αποφασιστικότητα και αφοσίωση στην Ιστορία του Ολυμπιακού, έχει βάλει τα θεμέλια ώστε το μεγαλείο του συλλόγου να «ταξιδεύει» και εκτός των συνόρων.

Οι 108 τίτλοι με τα 10 ευρωπαϊκά του Ερασιτέχνη στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα, φέρουν την υπογραφή του.

Ένας αριθμός που «εκτοξεύεται» μαζί με τους 14 του ποδοσφαίρου στους 122 τίτλους και αναδεικνύει την τεράστια συμβολή του στο σπουδαίο επίτευγμα των 302 τίτλων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα από την ίδρυση του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου.

Η ανιδιοτέλεια και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας. Στα καλύτερα που έρχονται», αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: in.gr