Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όχι τυχαία, ξεκίνησε τις περιοδείες του μετά την καραντίνα, από τη Θράκη, τον Έβρο και τη Ροδόπη. Ο Γραμματέας, μέσα σε μιάμιση μέρα, πρόλαβε και συναντήθηκε με υγειονομικούς των Νοσοκομείων της Αλεξανδρούπολης και του Διδυμότειχου, με εκπαιδευτικούς του νομού Έβρου, με αγρότες της Ορεστιάδας αλλά και με στρατιωτικούς. Μίλησε και σε συγκέντρωση στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης με όλα τα μέτρα αποστάσεις κλπ. Συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο στις Σάπες της Ροδόπης μια κωμόπολη όπου αρμονικά συμβιώνουν χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

Φυσικά πήγε και στις Καστανιές, όπου συναντήθηκε με τον Κοινοτάρχη και επισκέφτηκε και το Φυλάκιο 1. Σήμερα δεν θα σας πω τι τους είπε και τι του είπαν θα σας πω όμως τι τον κέρασαν.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας στις Καστανιές τον κέρασε το παραδοσιακό γλυκό “μαλεμπί’, ενώ στο φυλάκιο τον κέρασαν ένα θαυμάσιο ραβανί, μαθαίνω σε γκουρμέ εκδοχή, που είχαν φτιάξει οι ίδιοι οι στρατιώτες. “Τύφλα να ‘χει το masterchef’, σχολίασε ο Γραμματέας και όλοι συμφώνησαν.

Πηγή: in.gr