«Το Καφέ της Χαράς», μια εκ των πιο αγαπημένων σειρών στην ελληνική τηλεόραση, απόψε το βράδυ, έχει το μεγάλο της φινάλε. Οι Κολοκοτρωνιτσιώτες και οι Κολοκοτρωνιτσιώτισσες θα μας αποχαιρετήσουν με ένα ιδιαίτερο επεισόδιο ρίχνοντας αυλαία έτσι όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Τόσα χρόνια μας κράτησαν παρέα, μαζί τους γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, μάθαμε και να που ήρθε η στιγμή για το οριστικό «αντίο».

Η σειρά μπήκε στο σπίτι μας, για πρώτη φορά, το 2003 και έκτοτε δεν έφυγε ποτέ. Συγκεκριμένα:

  • Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου 2003 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2004 με 30 επεισόδια.
  • Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2004 και ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουνίου 2005 με 30 επεισόδια.
  • Ο τρίτος κύκλος της σειράς ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουνίου 2006 με 28 επεισόδια.
  • Ο τέταρτος κύκλος της σειράς ξεκίνησε στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται απόψε.

Τι θα δούμε σήμερα:

Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή όμως η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι. Έξι μήνες μετά η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με την Ρόδη. Παράλληλα η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται.

Πρωταγωνιστούν οι: Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας, Μαριαλένα Ροζάκη, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη, Νίκος Τσάκωνας.

Οι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης και η Μαρία Κανελλοπούλου. Στο ρόλο της «Στέλλας» η Ζέτα Δούκα. Απόψε θα δούμε επίσης τις: Μπέσυ Μάλφα, Ιλιάνα Λαμπρίδου, Μαρία Κορινθίου

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr