Ο μικρός μαχητής της ζωής ευχαριστεί μέσα από την κάμερα του Star όλο τον κόσμο που καταθέτει χρήματα για να μπορέσει να κάνει το χειρουργείο που θα τον βοηθήσει να περπατήσει έστω με μπαστούνι.

Οι γονείς του Γιάννης και Χριστίνα Μπογιαντζή περιγράφουν τον αγώνα που δίνουν για το γιό τους, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ο 8χρονος που γεννήθηκε πρόωρα και αγωνίζεται για τη ζωή του από τις πρώτες του ανάσες, είναι ένα παιδί με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση.

Ο Αλέξανδρος δεν έχει αυτόνομη βάδιση. Έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια την βάδιση με περιπατητήρα. Φορά κηδεμόνες και στα δύο του πόδια. Το κυριότερο πρόβλημά του είναι η υπερτονία (η σπαστικότητα).

Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να μεταβεί στην Αμερική σε ειδικό κέντρο, προκειμένου να υποστεί μια εξειδικευμένη επέμβαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του.

Το κόστος όμως είναι τεράστιο για την οικογένεια και έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο όλοι μπορούμε να καταθέτουμε χρήματα, για να βοηθήσουμε τους γονείς του μικρού Αλέξανδρου να υποστηρίξουν τον αγώνα του και μετά το ταξίδι στην Αμερική να μπορεί να περπατά με μπαστούνι. Να μπορεί δηλαδή το παιδί να ζήσει μερικώς αυτόνομο.

  • Ο τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για αυτόν τον σκοπό είνα: GR78 0110 3960 0000 3960 0966 012 .

Δικαιούχοι: Μπογιαντζής Αλέξανδρος του Ιωάννη, Μπογιαντζής Ιωάννης του Γεωργίου, Ρηγοπούλου Χρηστίνα του Ιωάννη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr