Μια συμφωνία για ναρκωτικά που πήγε στραβά στοίχισε τη ζωή στη Lydia Elking. Ένοπλος άνοιξε πυρ και την πέτυχε στο στήθος ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με φίλους της.

Η 15χρονη Lydia Elking από το Μιζούρι θα συναντούσε με έναν 17χρονο φίλο της δύο άντρες το βράδυ του Σαββάτου στη λίμνη St Louis. Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο είχαν κανονίσει τη συνάντηση, όμως τους ακολούθησαν δύο άλλοι έφηβοι.

Αφού κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους, προσπάθησαν να τους ληστέψουν. Ένας από τους εφήβους τράβηξε όπλο και πυροβόλησε μέσα στο αυτοκίνητο. Μία από τις σφαίρες βρήκε τη Lydia Elking στο στήθος. Λίγο αργότερα συνέλαβαν έναν 16χρονο και έναν 17χρονο ως ύποπτους για φόνο.

Η Lydia καθόταν στη θέση του συνοδηγού, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να τη μεταφέρει τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

Τα ονόματα των δύο εφήβων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λόγω της ηλικίας τους, αλλά κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση της 18ης Φεβρουαρίου.

Συντετριμμένοι για τον χαμό της Lydia Elking

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου οφείλονταν σε μια συμφωνία για ναρκωτικά που στράβωσε. Δεν έχει καταστεί μέχρι στιγμής σαφές το κατά πόσο είχε εμπλοκή και η 15χρονη Lydia Elking ή ήταν απλά ένα αθώο θύμα.

Οι δύο ανήλικοι ύποπτοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας. Μένει να αποφασιστεί το κατά πόσο οι δύο ανήλικοι θα δικαστούν ως ενήλικες.

Η αδερφή της πρόωρα χαμένης 15χρονης σημειώνει πως δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις που να περιγράφουν πόσο τέλεια ήταν η Lydia. «Ήταν ευγενική και τρυφερή φίλη. Άγγιξε τόσες πολλές ζωές με την ενέργειά της και το όμορφο χαμόγελό της».

Πηγή: in.gr