Ο Τιμ ΜακΓκρο έλαβε μια πολύ ιδιαίτερη τιμή. Ο σούπερ σταρ της κάντρι παρέλαβε από την ομάδα της Pandora τον τίτλο του «Billionaire» (Δισεκατομμυριούχου) για τα επιτεύγματά του στην πλατφόρμα streaming μουσικής.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Στορμ Γουόερν του SiriusXM μέσω Zoom στον τραγουδιστή της κάντρι για τα πάνω από τα επτά δισεκατομμύρια streams που του χάρισαν μία θέση στη λίστα των καλλιτεχνών με τα περισσότερα streams στην Pandora.

«Ήμουν τόσο τυχερός που το έκανα ως καριέρα και το έκανα τόσο καιρό. Έχω 30 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και μου έφερε όλα τα καλά στη ζωή μου» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Η μουσική είναι τόσο σημαντική για μένα από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Το να ξέρω ότι ίσως, κατά κάποιο τρόπο, η μουσική μου ήταν σημαντική και για κάποιον άλλο, είναι ό,τι θέλει πραγματικά κάθε καλλιτέχνης».

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια streams την εβδομάδα στην πλατφόρμα και συνεχίζει τη δυναμική του με το τελευταίο του τραγούδι «I Called Mama» από το επερχόμενο άλμπουμ του «Here On Earth».

Το 16ο στούντιο άλμπουμ της του Τιμ ΜακΓκρο θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: in.gr