Cash or Trash

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε στο τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών «Cash or Trash» του STAR, με τη Δέσποινα Μοιραράκη, όταν εμφανίστηκε ένα μοναδικό συλλεκτικό αντικείμενο, που εντυπωσίασε τους πάντες την Τρίτη (08/10).

Ο λόγος για μια ξεχωριστή τετράτροχη «καλλονή», η οποία είναι μια ειδική παραγγελία αντίγραφου από μεγάλο συλλέκτη, και παρουσιάστηκε στο δωμάτιο των αγοραστών. Ο εκτιμητής αντικειμένων Θάνος Λούδος έμεινε κατάπληκτος από το σπάνιο αυτό κομμάτι, δίνοντάς του μια εκπληκτική εκτίμηση των 8.500 ευρώ, «σπάζοντας» το προηγούμενο ρεκόρ της εκπομπής που ήταν 6.000 ευρώ.

Το εν λόγω αντικείμενο, που έχει συμμετάσχει σε πραγματικό αγώνα «Junior Cars» στη Γαλλία, προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού στους αγοραστές, με τις προσφορές τους να εκτοξεύονται, ενθυμίζοντας τις ταχύτητες στους αγώνες της εμβληματικής πίστας Λε Μαν.

Η υψηλότερη προσφορά ανήλθε στα 8.600 ευρώ, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του αντικειμένου αρνήθηκε να το παραχωρήσει, δηλώνοντας πως «κάτω από τα 11.500 ευρώ, δεν μπορεί να φύγει από τα χέρια μου». Το μίνι αυτοκίνητο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή αποδεικνύει τη μεγάλη απήχηση που έχει ο συλλεκτισμός στην Ελλάδα.

Πηγή: ethnos.gr