Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκαλύπτει τον ρόλο του Οσμάν Βουρδάμπεη στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που θα γνωρίσουμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα» ως Οσμάν Βουρδάμπεη, περιγράφει τον χαρακτήρα του ως έναν άνθρωπο με πολλές πτυχές. «Είναι ένας άνθρωπος που άλλα λέει και άλλα είναι. Στο τέλος θα αποκαλυφθούν πράγματα που δεν μπορώ να πω, και δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται», υπογραμμίζει. Σημειώνει ότι ο ρόλος του είναι πολύ ενδιαφέρων, καθώς ο Οσμάν είναι πολύ συμπαθητικός όταν είναι με τη γυναίκα του, αλλά και εντελώς διαφορετικός στη συνέχεια.
Η σύζυγος του Οσμάν υποδύεται από τη Μαριέλλα Σαββίδου, και όπως λέει ο Αντωνόπουλος, η σειρά χρησιμοποιεί τούρκικα με υπότιτλους, κάτι που κάνει την εμπειρία πιο προσιτή στους θεατές. «Είναι τούρκικα που καταλαβαίνεις πολύ καλά, αλλά έχει υπότιτλους», προσθέτει.
Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι όσο ήταν νέος, αντιμετώπιζε δυσκολίες στους δραματικούς ρόλους, αλλά νιώθει ότι έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Αν και έχει αμερικάνικη υπηκοότητα, δηλώνει ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέροντας τη γιαγιά του που είχε μεγάλη επιτυχία εκεί: «Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις καριέρα στην Αμερική για μένα, ήταν μια ουτοπία».
Επιπλέον, η επιρροή της οικογένειάς του έχει μεγάλη σημασία για αυτόν. Όπως λέει, ο παππούς του Αλέξης Μινωτής ήταν αυστηρός με τον εαυτό του και τους άλλους, σε αντίθεση με τη γιαγιά του Κατίνα Παξινού, η οποία ήταν πολύ δοτική και βοήθησε πολλούς ανθρώπους γύρω της.
Αναφερόμενος στην κωμωδία, σημειώνει ότι τα όρια είναι θέμα προσωπικής αντίληψης: «Τώρα έχουμε φτάσει στα άκρα με το #MeToo, η κωμωδία δεν έχει όρια. Αν κάποιος δεν του αρέσει, απλά δεν τη βλέπει».
Τέλος, μοιράζεται τις σκέψεις του για το άγχος που συνοδεύει κάθε νέα παραγωγή: «Σε κάθε δουλειά έχω άγχος. Σκεφτόμουν μήπως είναι πολύ προχωρημένη η #Tzela για τις μεγαλύτερες ηλικίες». Επικεντρώνεται στη σημασία της υγείας, καταλήγοντας: «Να είμαστε υγιείς, ζωντανοί και πάντα νέοι – η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο».
Πηγή: ethnos.gr