Χρύσα Ρώπα και Γιάννης Απέργης

Η σειρά «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» επιστρέφει απόψε στις 21:00 με ένα ακόμη γεμάτο γέλιο επεισόδιο. Η παρωδία αυτή έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών χάρη στις έξυπνες ατάκες και την αλμοδοβαρική αισθητική που την χαρακτηρίζει, μαζί με τα εντυπωσιακά κοστούμια, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ.

Στην πρεμιέρα της, η σειρά σημείωσε εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης, φτάνοντας το 26,3% στο δυναμικό κοινό και 22,3% στο σύνολο κοινού. Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι 2.503.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν, έστω και για ένα λεπτό, με την υπερπαραγωγή που περιλαμβάνει πάνω από 40 πρωταγωνιστές και σημαντικές guest εμφανίσεις.

Στο νέο επεισόδιο, οι καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζονται στην Παπαριά. Ο Τέρης και η Μαρουσώ αγαπιούνται παθιασμένα, παρά το γεγονός ότι ο Τέρης είναι ήδη αρραβωνιασμένος με την Λώρα Σεβαστού και η Μαρουσώ προετοιμάζεται να παντρευτεί τον Σήφη. Ωστόσο, τα μυστικά δεν σταματούν εκεί, καθώς η θεία της Μαρουσώς, Γίτσα Βροντάκη Φορτουνάκη, έχει επιλεκτικές σχέσεις με τα δύο ανήψια της.

Καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται, οι ήρωες θα αναγκαστούν να κάνουν δραματικές επιλογές. Η Ζανέτ απελπισμένη συνειδητοποιεί ότι ο Σώτος Πούλος έχει αποκαλύψει τα μυστικά του άντρα της, οδηγώντας την σε μια δύσκολη απόφαση χωρισμού. Παράλληλα, η ηγουμένη αδελφή Κατσάμπα βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν ο Σώτος εκβιάζει την ίδια για να αποκτήσει το Μετόχι του μοναστηριού.

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο τηλεοπτικός Βαρόνος Σεβαστός, μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Happy Day». Αναφέρθηκε στην ευτυχισμένη επιστροφή του στη μυθοπλασία με το δίδυμο Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, δηλώνοντας ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να έχει. Τα γυρίσματα της σειράς χαρακτηρίζονται από κέφι και γέλιο, κάτι που φαίνεται να ανταγωνίζεται την επιθυμία του κοινού για ψυχαγωγία.

Ο Λουδάρος περιγράφει τον ρόλο του ως Βαρόνο Σεβαστό, έναν αδίστακτο επιχειρηματία της Παπαριάς που αναζητά την εξουσία και είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να την αποκτήσει. Εν κατακλείδι, οι εξελίξεις αυτής της παρωδίας δεν περιορίζονται μόνο στο χαμόγελο, αλλά αγγίζουν και βαθύτερες θεματικές της ανθρώπινης συνθήκης.

Πηγή: ethnos.gr