Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία πέθανε στα 38 της χρόνια, μετά από επιπλοκές που προκλήθηκαν από την Covid-19. Ήταν έγκυος στον 7ο μήνα όταν νόσησε. Η δικηγόρος πάλεψε γενναία για 40 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε. Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, έσβησε το πρωί της Τετάρτης 1/12.

Σοκ όμως προκαλεί και η ανάρτηση που είχε κάνει ο πατέρας της, ένα χρόνο πριν αναφερόμενος στους αρνητές του κοροναϊού τότε, αλλά και στην προσμονή του εμβολίου.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, είχε αναφέρει στο Νοέμβριο του 2020, στο μήνυμά του στο Facebook, ότι το μόνο αισιόδοξο είναι η κυκλοφορία του εμβολίου.

Σε άλλο σημείο έγραφε ότι ότι «καθημερινά γύρω μας ασθενούν συγγενείς, φίλοι γνωστοί… ακόμα και οι αρνητές της πανδημίας έχουν πειστεί…».

Που να ήξερε πριν από ένα χρόνο ότι θα έχανε το ίδιο του, το παιδί…

Και αν λάβουμε υπόψιν μας και τα λεγόμενα των φίλων της Παρθένας Κουτμερίδου, ότι ο σύζυγος της, ήταν αρνητής του κοροναϊού και ανεμβολίαστος, τότε η ανάρτηση του πατέρα τους πραγματικά σοκάρει.

Δείτε την προφητική ανάρτηση:

«Κρίμα που ήταν ανεμβολίαστη»

«Ήξερα πως είναι ανεμβολίαστη, δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ», είπε η φίλη της οικογένειας και ιατρός Νέλυ Ευθυμίου μιλώντας στον Σκάι. Πρόσθεσε πως παρότι γνώριζε ότι είναι γιατρός η εκλιπούσα ποτέ δεν τη ρώτησε για τη γνώμη της για τα εμβόλια.

«Για την Πάττυ στεναχωρήθηκε όλη η πόλη, όλη η Ελλάδα γιατί την αγαπούσαμε όλοι. Αγαπάμε όλη την οικογένεια Κουτμερίδου. Είναι πολύ αγαπητή οικογένεια στις Σέρρες και είναι κρίμα που έμεινε ανεμβολίαστη, είναι κρίμα που νόσησε. Ίσως η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα έχει η αρρώστια της», είπε η κ. Ευθυμίου.

Τι είπε για τον σύζυγο

Σύμφωνα με την κ. Ευθυμίου ανεμβολίαστος είναι και ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμερίδου αλλά η υπόλοιπη οικογένειά της είναι εμβολιασμένη.

Για τον γυναικολόγο που παρακολουθούσε την 38χρονη, η κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επιστήμονα και υπέρμαχο των εμβολίων.

«Όλοι οι γιατροί είμαστε υποχρεωμένοι να ωθούμε τους πελάτες μας στον εμβολιασμό. Αυτοί που δεν συνιστούν τον εμβολιασμό νομίζω ότι δεν έχουν περάσει έξω από πανεπιστήμιο, δεν θεωρούνται γιατροί εγώ θεωρώ ότι πρέπει να τους πετάξουμε έξω οι ιατρικοί σύλλογοι να επέμβουν για να τους στείλουν στα πειθαρχικά γιατί χάνονται ζωές πραγματικά άδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τους παρακίνησε ο πνευματικός»

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA, ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ο ίδιος απέτρεπε την ασθενή του από το να εμβολιαστεί, λέγοντας μάλιστα πως αιτία του δισταγμού της ήταν η στάση του «φανατικού αντιεμβολιαστή συζύγου της» όπως είπε.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, και αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα και φορτικά, προσπάθησα να πείσω αυτήν τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του, την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού».

Όπως σημείωσε: «Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός είναι αυτός ο οποίος υποκίνησε και τον άνδρα της. Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν επάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος γιατί εγώ επέμενα να κάνουν το εμβόλιο»

Πηγή: in.gr