Με απειλή μηνύσεων και αγωγών απαντά ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε νέα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει αποκτήσει και άλλα ακίνητα κατά τη διάρκεια του 2019, φτάνοντας συνολικά τα 38 ακίνητα.

Επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατηγορεί τη ΝΔ για πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα και ξεκαθαρίζει ότι το σύνολο των καθαρών εσόδων από τα διαμερίσματα που νοικιάζει μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες θα κατατίθεται για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε επίσης: Οι ξένες σειρές που αγαπήσαμε τον καιρό της καραντίνας

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της κάνει λόγο για «Παπαδημούπολη», σημειώνοντας ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης «αγόρασε άλλα 6 ακίνητα το 2019, έφτασε τα 38», ενώ προσθέτει πως «νοικιάζει τα 15 σε ΜΚΟ και μετανάστες».

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι «ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει πάνω από 6000 ευρώ το μήνα από αυτά τα 15 διαμερίσματα που νοικιάζει με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πρόσφυγες σε Κυψέλη, Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα». «Καλοί πελάτες του, η ΜΚΟ Solidarity Now (του Σόρος) και η Praksis» προσθέτει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης επιτίθεται στη ΝΔ, συνδέει την υπόθεσή του με τις καταγγελίες για τα 20 εκατομμμύρια ευρώ της κυβέρνησης στα ΜΜΕ και τονίζει ότι δεν θα αφήσει κανέναν από όσους λεηλατούν δημόσιο χρήμα να παριστάνουν τον εισαγγελέα για να πλήξουν τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα ηθικής τάξης.

Θλιβερός αντιπερισπασμός

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαδημούλη έχει ως εξής:

«Κάθε φορά που η ΝΔ είναι στριμωγμένη από πραγματικά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανασύρει από το συρτάρι κάποιον θλιβερό αντιπερισπασμό.

Πριν λίγες ημέρες κατήγγειλα με Ερώτησή μου στην Κομισιόν τη σκανδαλώδη και αδιαφανή κατανομή από την κυβέρνηση της ΝΔ, 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ανύπαρκτα και ανενεργά site. Ως απάντηση ήρθε μια κλιμάκωση της συνεχιζόμενης εκστρατείας “δολοφονίας χαρακτήρα” που στοχεύει στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση και στην ηθική σπίλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι’ αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους.

Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας.

Επειδή η ΝΔ επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών.

Έχω δώσει ήδη εντολή, στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν επιχειρώντας να με ταυτίσουν με πολιτικά πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα για διαφθορά όπως οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος. Οι συκοφάντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν πρόκειται να αφήσω κανένα περιθώριο σε όσους λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, να παριστάνουν και από πάνω τους “εισαγγελείς” εγκαλώντας τόσο εμένα όσο και το κόμμα μου για ζητήματα ηθικής τάξης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!»

Τουρισμός: Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε όλα τα διεθνή μέσα

Πηγή: in.gr