Τις περίεργες συνθήκες θανάτου 58χρονου υπαλλήλου στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι στην περιοχή Σκουροχώρι της Ηλείας, το απόγευμα της Κυριακής, εξετάζουν οι αρχές.

Η θέση στην οποία βρέθηκε ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος του Πύργου, η χρονική διάρκεια που παρέμεινε εκεί και τα σημάδια έξω αλλά και μέσα στο αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, αποτελούν βασικά στοιχεία της διερεύνησης αλλά και ένα πραγματικό μυστήριο, τη λύση του οποίου δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, που πήγε και αυτός στο συγκεκριμένο σημείο για να εξετάσει τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος και πιθανότατα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν αυτά.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr πρόκειται ωστόσο για πρωτοφανές περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 58χρονος ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό που όλοι τον θυμούνται να εργάζεται εντατικά στον τομέα καθαριότητας του δήμου, ενώ παράλληλα συνήθιζε να πηγαίνει με τα πόδια για μπάνιο κυρίως τις βραδινές ώρες, κάνοντας παράλληλα και τη βόλτα του.

Ενδείξεις για παράσυρση και εγκατάλειψη

Μετά και την εξέταση από τον Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση που έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις πως ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα.

Τα χτυπήματα φαίνεται να είναι προγενέστερα του χρόνου θανάτου του 58χρονου. Δηλαδή πιθανόν τραυματίστηκε από όχημα και μετά εξέπνευσε στο σημείο που βρέθηκε.

Είναι πιθανό να τραυματίστηκε και μετά να προσπάθησε να σηκωθεί και να πιαστεί στα κάγκελα του γεφυριού και να έπεσε μέσα στο αυλάκι, κάτι που όμως δεν ταιριάζει και απόλυτα με την θέση που βρέθηκε ανάσκελα.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον παρέσυρε όχημα και κάποιος να τον πέταξε μέσα στο κανάλι… Αυτό θα κληθούν να το διαλευκάνουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν για την ώρα στο σενάριο του τροχαίου – παράσυρσης του 58χρονου – με εγκατάλειψη από τον οδηγό.

Τον 58χρονο είχαν δει για τελευταία φορά το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου περίπου στις 9.30 όταν ξεκίνησε με τα πόδια από το χωριό να πάει για μπάνιο στη θάλασσα προς το Καβούρι.

Ο χρόνος του τραυματισμού με τον χρόνο θανάτου σύμφωνα με ενδείξεις φαίνεται διαφορετικός.

Ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Ειδικότερα, ο 58χρονος βρέθηκε νεκρός περίπου στις 5 το απόγευμα σε αποστραγγιστικό αυλάκι του ΤΟΕΒ από διερχόμενο δικυκλιστή, ο οποίος σοκαρισμένος από την εικόνα που αντίκρισε περιέγραψε το χρονικό της ανεύρεσης του πτώματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σταμάτησε για λίγο στο γεφύρι και κοιτάζοντας κάτω αντίκρισε το νεκρό και τρομαγμένος έφυγε ειδοποιώντας τις αρχές.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα που βρισκόταν ανάσκελα και με τα χέρια ανοιχτά.

Τον 58χρονο είχαν δει για τελευταία φορά το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου περίπου στις 9.30 όταν ξεκίνησε με τα πόδια από το χωριό να πάει για μπάνιο στη θάλασσα προς το Καβούρι, όπως αναφέρει το ilialive.

Ο χρόνος του τραυματισμού με τον χρόνο θανάτου σύμφωνα με ενδείξεις φαίνεται διαφορετικός.

Ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr